Σχετικά με εμάς - Vitaniotis Furs Καστοριά

Η “Vitaniotis Furs” ιδρύθηκε πριν από σχεδόν μισό αιώνα και από τότε είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή γούνινων ενδυμάτων υψηλής ποιότητας. Κατάφερε να συνδυάσει την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με καινοτόμα σχέδια και τεχνικές. Ως αποτέλεσμα, η δημιουργία εξαιρετικών γούνινων ενδυμάτων για τους πελάτες μας καθιέρωσε τη “Vitaniotis Furs” ως μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες γούνας στη ρωσική αγορά.

Διεθνείς καλλιτέχνες, με αίσθηση των τάσεων της μόδας και της κομψότητας, σχεδιάζουν τα πολυτελή και μοναδικά ενδύματα της “Vitaniotis” στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, οι οποίες βρίσκονται στην Καστοριά, το κέντρο της βιομηχανίας μόδας γούνας στον Δυτικό Κόσμο. Το έμπειρο προσωπικό και η αφοσιωμένη διοίκηση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας. Για την παραγωγή των γούνινων δημιουργιών μας χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες από όλες τις μεγάλες δημοπρασίες γούνας ανά τον κόσμο, όπως οι NAFA, American Legend, Kopenhagen Furs και Saga fake rolex.

Ο αριθμός των ενδυματολόγων παγκοσμίως που αγόρασαν μια γούνα “Vitaniotis” είναι η καλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών μας να παρουσιάσουμε υψηλής ποιότητας και κομψές δημιουργίες. Η νέα γενιά της εταιρείας δεσμεύεται να συνεχίσει την κληρονομιά και να διατηρήσει τα υψηλά πρότυπα στη διαδικασία κατασκευής.

Στόχος μας είναι η δική σας ευχαρίστηση και είμαστε περισσότερο από σίγουροι ότι μπορεί να επιτευχθεί μέσω ενός ενδύματος γούνας “Vitaniotis”.

IMG 1576
drawingbig
el